Sunday, February 26, 2012

I am Bachelor Holder in Accountancy!!!

Pejam celik pejam celik tak sangka dah lebih sebulan melepak kat umah. Dan seperti di jangka berat badan naik mendadak.Hahaha...

Secret Garden (Hyun Bin dan Han Ji Won) memang best!

Best sangat duk umah menanam anggur. Masa banyak di habiskan tengok citer-citer korean. Fuhh kira cam balas dendamlah.. Tapi banyak citer lama. Takpe janji layann..Citer City Hunter memang paling best bagi Miss Yaty sebab Lee Min Ho sangat macho lam citer tu. Secret Garden paling touching. huwaa!

City Hunter (Lee Min Ho)

Result dah kuar minggu lepas. Alhamdulillah akhirnya Miss Yaty berjaya grad. Walaupun result tak segempak dulu tapi syukurlah takde paper sangkut sebab semua paper tough.

Finally, I am Bachelor holder in Accountancy, Uitm Dungun.. Alhamdulillah. :)

Tinggal nak konvo bulan lima ni. Tak sabar nak tunggu. Konvokesyen ke-76. :))

Konvokesyen Uitm




10 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Wahh~ Dah ada bachelor !! Tahniah sayam :D

Shag ada lagi dua tahun termasuk semester ni. InsyaAllah.

Dalila said...

Hi Miss yat!

i'm also Uitm Bachelor Account student ;D

See u at Graduation 76

I"m Uitm Bandaraya Melaka.
Which uitm u study?

sugar2 kapas strawberry said...

sooner sy akan ikut jejak langkah awk jugak..bachelor in accounting ;)

Aida Lela said...

tahniah miss yaty :)

*nak pinjam la cite korea tu semua..heheh

Miss Yaty said...

@Puan Besar Shag Yahaya: aah shag..alhamdulillah..akirnya grad jgk...

xpe shag..2 tahun tu jap je..pejam celik je abis la..gudluck taw sayamku! :)

Miss Yaty said...

@Dalila : hye miss dalila..sy study kt uitm dungun..xdpt lah kite jmpe konvo nati..sbb kt sy konvo kt uitm dgun..kalo x leh knl2 kn..

pape pn salam perkenalan..member BACC :)

Miss Yaty said...

@sugar2 kapas strawberry: gudluck ye sugar2 kapas :)

Miss Yaty said...

@Aida Lela: thanks aida lela..
bleh je..hihi..bg pendrive/external je..hihi :)

Kenjura Harada said...

Alhamdulillah.. berkat usaha akhirnya selesai sudah 1 chapter of your life.. Sungguh indah time convo kan.. bersama parents tercinta... Sangat sweet n touching.. kalau ada rezeki leh sambung lagi.. InsyaAllah doa ibu bapa anda sentiasa di sisi... Amin..

Miss Yaty said...

@Kenjura Harada : thanks kenjura harada..insyaALLAH jika ada rezeki saya ada keinginan untuk sambung belajar lagi... :)