Saturday, December 18, 2010

Abang Ben Ashaari Follow Miss Yaty

Terkejut sangat sebab bila tengok gambar abang BA kat follower saya yang ke 223. Thank abang BA sebab sudi jadi follower saya. Bukan senang nak buat abang BA jenguk blog newbie macam saya ni. Happy sangatlah hari ini.

Tengoklah ni nampak tak gambar abang BA tu. Hihi. 



Saya perasan Abang BA follow saya lepas saya buat entry INI. Kalau nak tahu klik lah link tu. Abang BA marah saya buat tajuk macam tu ke? Saya harap abang BA tak salah paham entry saya tu ye. :) 

Saya tak kesah follower saya ramai atau pun tak tapi yang saya suka dan gembira kalau yang dah follow saya sentiasa keep in touch dengan saya. Saya pun nak keep in touch dengan korang jugak. 

Boleh saya nak request kat korang untuk tinggalkan link kat EXCHANGE LINK saya kat atas tu. Just klik link tu dan pas tu masukkanlah link korang. Mudah sikit saya nak jejak blog korang. Ada ke taklah baca entry saya ni sampai abis ek?

Kalau ada yang baca dan sudi tolong tinggalkan link kat EXCHANGE LINK ye. Exhange link tu memudahkan sikit saya nak jenguk blog korang. Please pada sesape yang nak keep in touch dengan saya tolong sangat-sangat tinggalkan link kat EXCHANGE LINK ye.

P/s: Pada follower yang dah tinggalkan link kat EXCHANGE LINK. Terima Kasih banyak-banyak ye. Sayang korang ketat-ketat. :)

P/s: Pada follower yang dah follow blog saya : Thanks sebab sudi follow blog saya. Saya sedang membalas jejak korang. Minta maaf sebab lambat membalas jejak ye. :)



16 comments:

Syat0za said...

wahhahaha, tahniah :D bro BA x follow blog saya pon :( haha :P

Tok Esah said...

wah, tahniah miss yaty yer.. ehhe

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

huhuhu tahniah!!!

Fxysche Nas said...

internet lembap..T_T
nnt kte singgh blog yaty lg ye
then tgglkn link..hehe

najihah sahami said...

ehem2..waa..tahniah ye yaty sayang.terus maju lalepas ni yea. hehe

Miss Yaty said...

zai: hihi...thanks..abg BA tak follow tapi ramai yang follow zai :)

Miss Yaty said...

@tok esah: thanks :)

Miss Yaty said...

@ika: thanks :)

Miss Yaty said...

@Fxysche Nas: thanks nas :)

Miss Yaty said...

@mish: amiin..thanks :)

Shag said...

Wahh~ Shag pun nak buat lah entri menyengat macam tu :P

miszlullaby said...

tahniah darling =)

Solihin Zubir said...

sy pun dh follow awk.. xnk wat entry ke? hehe..

Miss Yaty said...

@shag: cubalah..hihi

NadiRah said...

wah..tahniah!!
mesti best..abg ben dah jadi model lak tu..huhu

Miss Yaty said...

@nadirah : Best sampai promote kat blog ni...hihi ;)