Monday, January 3, 2011

Adik Mamat Bagi Hadiah Besar Dan Berharga

Sebelum itu Miss Yaty nak ucapkan takziah pada keluarga Faizal Yusop atas kematian beliau 2 hari lepas. Arwah meninggal kerana serangan sakit jantung dan meninggalkan seorang isteri yang sedang mengandung. Sedih jugak berita ni. Arwah memang pelakon hebat dan makin meletop selepas memegang watak Dani dalam drama bersiri ADAMAYA. Marilah kita sama-sama sedekahkan al-Fatihah pada arwah. Semoga arwah di tempatkan di kalangan orang beriman.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Adik Mamat Bagi Hadiah Besar. Tu kat atas tu. Hadiah Award. Award ni di beri oleh Mamat Luahan Hati Matika. Thanks ye dik mat pasal entry INI dan INI :)


1. Apa nama blog serta kenapa pilih nama tu?

Nama blog Sophisticated Girl. Kalau nak tahu kenapa pilih nama blog ni klik SINI dan INI.



2. Blog favourite anda yang selalu anda terjah?


3. Kenapa suka blog mereka?

Miss Yaty suka blog mereka sebab mereka semua blogger peramah. Tak rugi Miss Yaty kenal mereka dulu. Mereka rajin membalas komen di entry dan rajin support blog ni. Thanks korang sebab sentiasa singgah blog Miss Yaty. 



4. Apa yang anda suka pasal diri anda?

Aik soalan cepu emas ni. Mestilah banyak yang Miss Yaty suka pasal diri Miss Yaty. Tapi banyak jugak yang Miss Yaty perlu perbaiki dalam diri ni. Apa pun Miss Yaty seorang peramah kalau korang nak kenal. Maybe little bit shy if kita terjumpa mana-mana tapi dalam blog tak jadi pemalu. Hihi.

Apa pun kenal dulu baru tahu siapa Miss Yaty. Bagaimana dan kenapa Miss Yaty cute. Eh. Hihi




5. Tag 2 orang blogger untuk award ni.

Tamo tag 2 je. Nak tag manyak-manyak ye.

Mamat (walaupun mamat dah tag akak)

Thanks korang yang baik, best dan peramah. ^__^




++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Ni award ke dua Mamat bagi pada Miss Yaty. Award ni memang special sebab dia bagi award penghargaan pada blogger yang terpilih. Terharu baca entry dia kat link INI.  Thanks dik. Akak hargai penghargaan Mamat ni. 

All the best untuk SPM tahun ni ye. Miss Yaty doakan Mamat akan success dan di permudahkan segala urusan. Gudluck dik! ^_^

Tahniah pada Cik Tom, Aried dan Syafiq Rosli sebab dapat award ni jugak.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Thanks mamat bagi Award ketiga ni. Award  ni dari blogger bernama salehuddin. Nak kenal klik je SINI

Award ni selehudin bagi sempena tahun baru. Korang kena share azam tahun baru korang ye.

Nak tahu azam Miss Yaty klik SINI.

Miss Yaty tag pada semua blogger yang baca entry Hadia besar ni. Ambil ye korang. Korang memang layak tapi lagi bagus jenguk owner award tu dulu. 
^__^


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


P/s: Thanks Mamat Luahan Hatiku sebab bagi Miss Yaty award-award penghargaan dan comey ni.

10 comments:

syaiza - chan said...

wahhh...!! bnyk nye award kak yati dpt..sume nye dr mamat je ye...hehe.. btw congrate ye kak..hehe..:))

siti said...

BESNYEE..dapat awrad sgt banyk..hehe..miss yati bg la kt aja cikit awrds..hehe..apa2 pun selamat tahun baru tau..

Ellen said...

Tahniah dik dapat banyak award..adik memang layak tuk tu suma tau...keep it up ya..hehe

aReTikZ said...

Ahakz.. nama kakak jugalah kan yang mantop.. ahakz.. pergh ~ hidup adik beradik.. hehe.. terus teringat lagu dalam cerita magika.. lagu yang part pokok tu.. hehe.. *sudah lari tajuk ni.. ahakz..

Miecyber said...

Congratss..


Tips sebelum melancong

sekamar rindu said...

salam..

sangat comel2 awrad tu..:)

Sallehudin Said said...

TQ publish my award ..
suka-suka ! ^^

JuanYuan said...

waahh..bestnyer dapat award..

jeles ni..

Matika said...

assalamualaikum..
huhu.mula2 al-fatihah kepada faizal yusoh...
ok...thanz akak..support mamat...
mungkin bila dh start skowla ni..dah kurang sikit berblog..
tpi hrap akak support mamat lagi aw..

Miza Yusof said...

tahniah yaty. banyak betul dapat award :)