Tuesday, March 29, 2011

Buku Blogwalking Untuk Blogger | Sape Cepat die dapat

Assalamualaikum dan salam sayang. Sihat tak hari ni? Aceceh tanya soalan prihatin ni. Korang tahu tak pasal buku blogwalking ni?

Kalau tak tahu atau lupa terjah lah dulu kat entry ni Miss Yaty Menang Contest Teka Umur Andak. Miss Yaty tak sempat nak buat entry bila dapat hadiah tu.

Walaupape pun Miss Yaty suka sangat gelang mutiara sabah tu. Ramai yang puji gelang ni cantik. Thanks ye akak Bobie sebab buat contest tu dan bagi gelang ni.

Miss Yaty buat entry ni khas untuk bagi buku blogwalking pemberian dari akak Bobie ni tuk blogger yang seterusnya. Pada blogger yang nak buku cerita ni korang gtawlah Miss Yaty. Miss Yaty akan bagi buku ni kat korang plak untuk teruskan perjalanan buku blog walking ni.

Syarat-syaratnya lepas korang baca buku cerita ni korang kena bagi buku ni pada blogger lain pulak. Tu lah syarat-syarat yang akak Bobie pesan pada Miss Yaty sebelum Miss Yaty dapat buku ni. 

Jadi pada blogger yang berminat sila angkat tangan di komen entry ni.

Owh ye pada yang belum join contest akak Bobie boleh klik kat entry ni JOIN CONTEST AKU KAYA by Bobiestory.


Diary of a Wimpy Kid - The Ugly Truth


P/s : Buku ni best. Walaupun dalam english tapi bahasa yang di gunakan mudah nak paham. Selamat membaca ye :)

14 comments:

Miza Yusof said...

TAHNIAH MISS YATY :)
macam best je buku tu. nak pinjam boleh :)

Matika said...

wahhh nak baca....nk buku tu..huhu

Farhan Zulhusmi said...

miss yaty...kita dah lama kenal...apa kata buku tu bagi aan je...hahaha.......
ayat manis kan??
gurau je.....

JIJI YU said...

ade kaleer laen tak buku tu..ehhe

bunga said...

taniah cym..

diana said...

tak paham sebenarnye apa buku bw ni..:P

Ati Masrif said...

as salam miss yaty

lama tak singgah sini...soli

best tu menang gelang mutiara
dari sabah...harus cantikkan

najihah sahami said...

yaty..best eh....citer sket..heheheheh

niesz said...

wah!buku pun boleh blogwalking, lain dr yg lain ni..

btw, congrate yaty.. :)

Miza Yusof said...

eh, yaty betul ke nak bagi buku ni dekat miza ? terujanya. serious nak baca :)

sissyira said...

salam

tahniah sbb dpt gelang mutiara tu, gambar tak ada ke? hhe

sarah-najwan said...

akak da lama xjoin kontes ni..huhu

d_LA said...

saya angkat tangan !!! hehe

Raji berkata said...

Buku BW?
tak paham
mcm journal ker nih?
ke bku tu di pas2 kt org lain sbb tu nama der Bku BW? x.x"